Automaation laitekäyttäjiä kesätöihin

Inex valittiin vuonna 2020 yhdeksi Suomen innostavimmaksi työpaikaksi. Haluatko mukaan osaavaan työyhteisöömme?

LAITEKÄYTTÄJIÄ KESÄTÖIHIN

Sipoon päivittäistavaralogistiikkakeskus on Suomen ainoa täysautomatisoitu logistiikkakeskus. Automaatio hoitaa valtaosan tuotteiden keräilystä ja lavauksesta. Automaation laitekäyttäjänä vastaat varastoautomaatiolaitteiden valvonnasta ja laitteissa mahdollisesti ilmenevien häiriötilanteiden ratkaisemisesta.  Työskentely tapahtuu joko kuivatuote-, tuoretuote- tai pakkasvarastossa. Logistiikkakeskus toimii vuorokauden ympäri, joten työ on kokoaikaista vuorotyötä (37,5h/vko) aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Kesätyöt alkavat porrastetusti huhti- ja toukokuun aikana ja toivomme, että pystyt sitoutumaan työskentelyyn yhtäjaksoisesti vähintään kolmen kuukauden ajaksi.

Odotamme sinulta huolellisuutta, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta oppia nopeasti uusia asioita. Hyvät tiimityötaidot sekä aito kiinnostus tekniikkaa ja automaatiota kohtaan auttaa tehtävässä menestymisessä. Edellytämme täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa ja perustason englannin kielen osaamista.

Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi työsuhteen alkaessa. Meillä on nuorekas ja mukava työyhteisö, jonka joukossa kartutat arvokasta työkokemusta logistiikka-alalta. Ansaitset kesätyöstäsi reilun palkan ja saat lisäksi käyttöösi monipuoliset henkilöstöetuudet, mm. S-ryhmän ostoedut, henkilöstömyymälän, lounasedun ja kuntosalin käyttömahdollisuuden.

Keravan asemalta on bussiyhteys logistiikkakeskukseemme.

Kiinnostaisiko vauhdikas kesätyö osana Suomen suurinta yksityistä työnantajaa S-ryhmää?

Jätä hakemus osoitteessa www.tinyurl.com/laitekesa

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2021 mennessä. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan (www.kesaduuni.org)