Inexin kesätyöhaku on alkanut

Inex Partners Oy palkkaa kesäksi 200 kesätyöntekijää erilaisiin automaatio- ja manuaalipuolen työtehtäviin päivittäistavaroiden logistiikkakeskukseen. Meillä Inexillä on hyvä työilmapiiri, kattavat edut kilpailukykyisen palkan lisäksi ja ammattitaitoiset perehdyttäjät pitävät huolta perehdytyksestä.

Laitekäyttäjä työskentelee automaatioalueella ja hänen vastuualueeseen kuuluu varastoautomaatiolaitteiden käyttö ja prosessien valvominen sekä laitteissa mahdollisesti ilmenevien häiriö- ja vikatilanteiden ratkaiseminen. Kesälaitekäyttäjän työ on itsenäistä ja vastuullista, ja työssä pääset hyödyntämään nopeita ongelmanratkaisutaitojasi. Laitekäyttäjähaussa toivomme koulutusta tai työkokemusta tekniikan alalta, mutta kiinnostus ja motivaatio oppia työhön on tärkeintä. Lisäksi työssä tarvitaan perustason englannin kielen osaamista.

Manuaalipuolella kesätyöntekijän tehtäviin voi kuulua tavaran vastaanotto, uudelleenpakkaus, ääni- ja valokeräys, lähettämö- tai terminaalityöt. Työtehtävissä tarvitaan reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon sekä joustavuutta siirtyä tehtävästä toiseen.

Kesätyö on vuorotyötä aamu-, ilta-, ja yövuoroissa joko kuiva- tai tuoretuotevarastoissa (2 – 8 °C). Vuorotyöstä maksetaan aina TES:n mukaiset vuorolisät ja se tarjoaa tilaisuuden arjen vaihtelevuuteen, kun työajat sijoittuvat eri viikonpäiville ja kellonajoille. Toivomme, että kesätyöntekijämme pystyisivät sitoutumaan työskentelyyn yhtäjaksoisesti vähintään kolmen kuukauden ajaksi.

Logistiikkakeskuksemme sijaitsee osoitteessa Keuksuontie 3, Sipoo ja olemme järjestäneet kulkuyhteydet jokaiseen työvuoroon Keravan asemalta. 

Käy tutustumassa työtehtäviimme tarkemmin sivulla www.inex.fi ja täytä hakemus. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Inex on tänäkin vuonna mukana valtakunnallisessa Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa, jossa työnantaja sitoutuu noudattamaan hyvän kesätyön kuutta periaatetta. Voit lukea kampanjasta lisää osoitteessa kesaduuni.org

Muista seurata meitä myös somessa: Instagram, Facebook, LinkedIn ja Twitter